20 juni 2010

sitter på jobbet just nu.. väntar på att klockan ska bli halv 10 så jag kan få gå hem..  men klockan tickar så sakta..

i fredags flexade jag hela dagen. Lämnade benjamin på dagis ändå.. Jag,jennifer och sara åkte in till Kinna vid 11.20.. Var på Lindex,kappahl och bolaget.. Jennifer fick lite nya kläder och lite annat hon ville ha.. till benjamin hittade jag ingenting förutom en ny spiderman keps.. hunden tuggade ju sönder hans andra.. sen köpte jag några cider till mej.
sen åkte vi hem och lämnade grejerna för att sedan åka till willys och handla lite mat.. på kvällen satt vi hemma och gjorde inte så hemskt mycket..

 i lördags skulle vi grillat med sara o dom men vädret var inte super bra och william hade fåt feber så vi sparar allt te midsommar istället. Men eftersom vi hade tagit ut kött så grillade vi med systeryster och dom.. det va trevligt =)

sen hade jag och älsklingen tur för benjamin somnade vid 8 och jennifer la sig vid 22 så då satte vi på filmen och bara hade det mysigt..

Har lite planer framför oss så vi får väl se ifall det blir som vi vill =)  =) hoppas kan man ju alltid.. ;)

pratade med mi amor nyss och han trodde benjamin hade stuckit ut för han hittade inte han någonstans.. men benjamin hade gömt sig under jennifers säng och SOMNAT.. haha... min lille plutt...

Imorron jobbar jag 2 till halv 10 igen.. tråkigt.. men schemat är som det är.. detta grundschema vi går på över sommaren är verkligen ett SKITschema.. tacka gud att vi inte ska behålla det så länge.. V 35 går vi tillbaka till vårat boknings schema...

nää om man skulle ta och göra lite nytta..

ChaoooO!!








Juni 2010

gud va härligt det är ute när solen tittar fram.. helt underbart =)

idag jobbade jag till 3 sen hem och hämtade benjamin på dagis.. Han somnade nästan så fort vi kom hem. Han gick ju upp vid 6 idag och inte sovit nått på dagis, inte konstigt att han är trött..

Jennifer har vart ensam hemma idag och hon klarade det galant =) Min stora sessa!! jag visste att hon skulle klara detta.. Hon är enormt självständig för att vara 8.. Men såklart har hon numret te jobbet så hon ringer om det är nått..

Sanbo har vart hos ivan och kollat på CHILE matchen.. Och CHILE vann såklart!! Heja Heja Heja...

nu har vi börjat planera midsommar.. Den firas med Sara,Catete och William..Jag jobbar kvällen men som tur är kan jag sluta tidigare så dom har grillen klar när jag kommer hem =) sen blir det ju att titta när CHILE spelar match!!

Igår var jag och barnen hemma hos issa och äntligen fick man se hennes lille goding.. Helt underbar är han♥

Vi köpte ny säng igår med..eller rättare sagt min pappa köpte den till oss =) 
Pappa har vart riktigt generös dom sista veckorna.. först fick jag en cykel som jag tjatat efter och nu sängen =) Min pappa är BÄST!!!

Min bästa väns mormor är dålig och har inte långt kvar att leva.. tycker det är riktgt hemskt.. Men naturligtvis finns jag ALLTID där för henne och det vet hon...
Te Quiero Arto amiga! ♥

På lördag kommer sara,catete och william hit =) det blir grillning och så. det ska bli trevligt =) =)
och på söndag jobbar jag 2 te halv 10.. jobbar då istället för på midsommardagen! ;)
så är det när man har underbara arbetskamrater!

nä om man skulle få gjort nått innan man kryper ner i soffan framför tvn..


Wife, på fredag kommer du hit så ska jag köpa en present te dej :) du vet vad jag menar! =) ♥


ChaoOOO!!!!!





RSS 2.0