24 september

då har man jobbat kvällen idag! =) så nu är jag ledig fredag, lördag och söndag! ska bli sååååååå underbart härligt!! =)  =)

Imorron blir det paaarty hemma hos systeryster! dom ska ha avskedsfest för gabriel som åker hem till chile på söndag!! så har fixat en vodka te mej.. =)
tänkte om jag ska åka till kinna med.. vill kolla lite på kappahl.. se om man hitta nått fint!!
och sen ska vi åka och handla massa mat.. mums... haha...

på lördag är det fest i ängskolan... har inte bestämt oss än. ska vi eller ska vi inte? haha... lutar mer åt att bara sitta hemma och ta det lugnt!!

på söndag ska benjamin gå på kalas.. jenna fyller år =) så då ska jag gå med han dit.. blir nog trevligt..!!

Har börjat umgås med mi mejor amiga väldigt mycket och jag tycker det är sååå roligt.. =)  vi har alltid nått att prata om! härromdan satt vi och läste massa gamla brev som jag har skrivit till henne... åh herregud va vi skratta... så mycket har jag nog inte skrattat på väääldigt länge!! så nu ska vi ta en dag som hon ska få läsa sina gamla brev som hon har skrivit te mej.. så då blir det nog lika mycket skratt som härromdan!! =)

ska försöka tvätta inatt med... ingen har kommit än så snart snor jag tvättstugan! haha..
jennifer ville ha sina byxor rena... hehe..

nää nu ska jag skicka jennifer i säng!

chaoo!!



en gammal goding! haha


21 september

guud vad dålig jag är på att uppdatera.. men har inte så hemskt mycket att skriva!!

I fredags va jag, mamma och ewe i borås.. tänkte hitta nån snygg tröja eller nått.. men tro faan att man inte hitta ett skit...  fick köpte spindelmannen vantar te benjamin och en Hanna Motana tröja te jennifer.. dom blev väldigt nöjda!! =)
Jobbade kvällen. började 15 till 21... senare på kvällen drog vi upp te kkro.. sambo blev såååååååå jädra fuller.. vi gick hem vid 3 tiden!! 

Lördag: Jennifer flög in och väckte mig som en idiot.. hon trodde vi hade försovit oss men kl va bara 8 haha... hon skulle gå upp vid halv 9 för att sedan åka med quela och manuel till djurparken! =)
kände mej som en zombie... usch va trött man va... när jag skickat iväg henne åt jag lite frukost! sen blev duschning och allt... för vid 1 va det dop för lilla sööööta Naomi... =)
Hmm.. några va väldigt bakis där nere och en va fortfarande full hahaha!!!

Åkte därifrån vid 5... kom hem och då ligger benjamin och sambo o sover.. så då satt jag vid datan en snabbis sen la jag mej på soffan och somnade.. =)

Sen vid 22 drog vi upp te kkro =)  spelade öl spelet med katy, jennifer, nathalie, amanda, gabriel och kkro...=) faaan i slutet fick jag dricka 30 klunkar.. dom jävlarna bluffade säkert haha... efter 2 omgångar så började man känna sej lite.. lullig hahaha!

jag drog hem vid 4.20 typ...

igår gick jag upp vid halv 11.. trött som fasiken.. hade gärna sovit hela dan men jag var tvungen att hinna städa och skit innan jag skulle te jobbet! började 14 till 21.30... booooring..
före jobbet fick mamma köra te napoli så jag kunde ta med mej lite käk.. =) det va gott...
sen på kvällen hade sambo börjat tvätta så när jag kom hem va det bara att torka handdukarna sen va allt klart! =)

nää nu ska jag spela lite bowling på face... =)

chaooo !!



13 september

har inte skrivit nått på typ 2 veckor!! haha,.. oops

har inte hänt så hemskt mycket under tiden.. jobbat och jobbat...

i torsdag ringde alarmet vid kvart över 5.. hoppa in i duschen och sen packa ner det sista i väskan.. tåget gick vid 7 från skene..
I tåget satt vi och åt goa mackor och sen lite moserat vin eller va det va.. ikke gott så jag fick öppna en cider istället.. fick mycket skrattanfall haha.. rolig tågresa fick vi..
Kom te helsingborg vid halv 10.. och vi skulle inte få hotellrummen innan kl 3 så vi ställade väskorna på hotellet och tog båten över till helsingör.. =)
gick runt och tittade lite sen köpte jag 2 flaskor till mej =) muuums...
satte oss på ett ställe för dom skulle äta lite mat! jag beställde bara ett glas cola.. som kostade 30 spänn.. fyyy fan va dyrt!
tog båten tillbaka vid halv 3 tiden... fick köpt 2 backar öl te sambo på båten och en massa godis!!

på kvällen åt vi middag vid 19 och sen satt vi och tjatade på rummet. och drack lite alkohol haha.. faaan va vi skratta!!! =)
sen gav vi oss ut.. satte oss på ett uteställe och drack lite till.. fick köpt mej en sex on the beach! den är ju sååå god!
sen vid 12 kröp vi ner i sängen och jag däcka nästan med en gång.. fyy va trött jag va..

på fredag var vi uppe vid 8. duschade och sen gick vi ner och åt frukost! det va nog den goaste frukosten på väääldigt länge haha...
sen packade vi ner allt och checkade ut. vi fick lämna kavr väskorna på hotellet för att slippa dra med oss dom runt i alla affärerna! åh jag hittade en skit snygg hm.. tunika på hm.. så den ska jag åka in och köpa på fredag! kunde ju inte slösa alla pengar eftersom det va ju skene marten i helgen!

tåget hem gick vid tio i 3... mamma och jennifer hämtade mej i skene vid halv 6...
sen va det hem och duscha och sånt.. sen vid 9 frog vi up te kkro och festa! =)
eftersom man inte hade ätit nått sen frukosten så blev man ju rätt full ganska fort. haha
drog hem vid kvart över 3 tiden...

igår var jag och katy nere på skene marten med barnen! dom åkte några karuseller och så!
sen tjata katy att vi skulle åka "spin rock" /heter den nog på liseberg./ så jag, katy och gabriel åkte den...åh usch vad det kändes i magen! plus att alla 3 va bakis hahaha!!

sen blev det pizza för min och barnens del! det va goooott.. =)
vid 8 gick jag, jennifer och katy ner och åkte karuseller... jennifer åkte bara 1.. var ju inga andra barn som åkte! så hon fick snällt titta på oss en stund sen fick hon dra några snören och så.. vann en hello kitty och en spiderman gubbe i dom där maskinerna man lägger i 10kr.. vilken tur jag hade!
Innan vi drog hem så mötte vi jennifer,juan och gabriel... så vi åkte en sista gång, spin rock! haha faan va vi skratta!!
sen ville sambo att vi skulle gå te pato men det va jag inte sugen på så jag gick och la mej!
ville inte slösa på min sista flaska.. bättre att spara den tills man verkligen är sugen på fest!! =)

nu ska jag sätta in kyckling i ugnen och sätta på riset.. sen göra lite sallad med..

ha det gott!!

chaoooooO!!



1 september

I fredags va mamma snäll och hämtade jennifer på fritids. fast jag och lilleman satt kvar i bilen..
En jädra kärring kör rakt in i bilen och bara fortsätter typ gasa... både jag och lilleman höll på att skita ner oss hehe... sen började man bli irriterad eftersom det tog typ 30 min och hämta jennifer.. men så sa mamma att dom fick leta efter hennes skor.. hitta dom inte någonstans.. alltså har nån jäävel snott hennes puma skor som hon knappt har använt!! trodde jag flög upp i taket asså... har försökt få tag på rektorn men hon är upptagen eller inte där.. så imorron hoppas jag hon är där.. för dom ska faan få betala skorna...!!!

Helgen va lugn... var fortfarande förkyld och hade hosta!

I lördags fick vi glatt åka in te borås och köpa nya skor till jennifer.. så hon kom hem med 2 par nya och benjamin fick 1 par skor och sin efterlängtade sparkcykel! =) =)

har inte hänt så hemkt mycket annat!!

är ledig onsdag och torsdag! =) sköööönt..

Och nästa torsdag drar vi te helsingborg med jobbet! det ska bli suuuuper kul.. så jag kommer inte hem innan fredagkväll igen! =)

chaoooO!



RSS 2.0