Wiiiiiiiie

25 ÅR IDAG!!!

 Idag firar jag och min mamma ihop. Eftersom min mamma också fyller år idag!


GRATTIS MAMMA!!




22 augusti

Har jobbat hela helgen!! vi har haft det ganska lugnt.. tacka gud för det. i fredags kändes det som jag skulle somna så fort vi satte oss ner..

Efter jobbet i fredags cykla jag hem till min käre far.. Han bjöd på pannkakor.. asså jag verkligen älskar min pappas pannkakor.. finns ingen som gör sååå goa.. Muuuums =)

igår jobbade jag till halv 10.. åkte med kristin hem.. kollade runt lite på datan och röka en cigg med katy sen gick jag o la mej. sten däcka fasiken med en gång..

idag slutade jag lite före 4. kom hem och hoppa in i duschen med en gång. sen gick jag och linda ner till katy ♥ vi gick hem vid halv 9 ungefär.. hade gärna stannat en stund till men var tvungen att handla innan jag gick hem.

Nu är jag ledig i 2 dagar.. sen jobbar jag bara 2 dagar denna veckan.. för på fredag har jag tagit semester.. Eftersom jag fyller hela 25år.. ;)  faan man börjar känna sig lite gammal.. hade gärna vart 15 igen ;) för den tiden va nästan bäst hahah!!!

har pratat med min wife idag med.. har ju inte hört hennes underbara stämma på nån dag =)

nu sover mina små barn! kanske skulle lägga mej i sängen o glo på nån film istället för att ligga i soffan!

chaooO!!


rest in peace!

Vila i  frid!!

Är så ledsen för min älskade vän och hennes lille son.. Det som inte fick hända hände.. =(

Hennes amor de la vida och sonens pappa har gått bort..

Lider så med dom. Tycker det är jobbigt att se henne sååååå ledsen..

Men jag kommer ALLTID finnas där för henne och det vet hon. Även om det är jobbigt för mig..
Är man riktiga vänner så ska man ställa upp för varandra i alla lägen, så är det bara.. Hade jag kunnat hade jag vart hennes stöd dygnet runt.. Men hon vet att det är bara att ringa om hon vill prata eller att jag ska komma, tiden på dygnet spelar ingen roll..

Gör allt för mina vänner som står mig väldigt nära..
Dom är få men verkligen MINA bästa vänner.

Amiga, Te quiero mucho.. y a tu hijo igual! ♥


ChaooO!!





yyyyyeaaaah

sitter här och lyssnar på go musik ;)
Väntar på att få hämta tvätten.. men det är typ 1 timma kvar..
Barnen sover så sött och sambo är ute o festar..

Har jobbat hela denna veckan.. faan, och nästan bara kvällar.. hatar det!
Idag slutade jag 2.. hämtade benjamin på dagis sen gick vi och lämnade tillbaka martinas busskort som jag låna.. allt för att slippa cykla te jobbet Hahaha...
sen åkte vi o handla.. sen va det stoooor städning som stod på listan.. trodde vi aldrig skulle bli klara.. Bytte gardiner och putsa fönstrena.. faan va fint det blev med dom nya "garndinerna" jag fått av gilda.. är faktiskt riktigt nöjd =) =)

Om 2 veckor fyller jag 25 =) då ska vi ha kalas.. jag o mamma eftersom vi fyller samma dag =)
Då blir det fasiken mej en massa tequila.. MUUUUUMS =)

Kan inte sluta tänka på en massa skit.. åååååh säger jag bara.. Tänk om allt kunde va lite lättare!!

Pratade om min älskade hermano idag med min arbetskamrat.. Tänk att man fortfarande kommer ihåg allt som om det vore igår det hände.. helt otroligt.. men det kommer aldrig försvinna, det är jag nästan säker på.. Kände nästan alla känslor jag hade just då.. när manuel ringde och berätta vad som hänt, när jag sprang till jaimes kusin och ringde hem (va i chile just då), när jag pratade med jaime, exakt va jag skrev till mamma i ett sms.. När jag sen äntligen fick prata med jennie och dom..
Kommer ihåg när jag ringde från chile till spanien, det va då ewe o josse va där, när jag pratade med ewe och jag bara grät.. Den sista veckan i chile va nog den längsta veckan i hela mitt liv.. Ville bara hem till alla, Inte alls kul att sitta på andra sidan jordklotet med massa männsikor man knappt kände.. förutom sambo o jennifer...
När jag äntligen fick se min bror för sista gången.. hur allt såg ut, hur alla känslor bara kom upp och tårarna spruta... Jag är glad över att jag hann göra det han ville ha i födelsedagspresent av mej.. Ett guld hjärta med jennifers passkort på.. det va sååå fint.. det satte jag på hans tröja när jag tittade på han. pappa tyckte jag skulle spara det men nej, jag hade lovat han en sån och då skulle han få det med sig ..
Sitter och lyssnar på 2pac-changes just nu.. tänker på både freddes och nisses begravning...!!

Tycker det är skönt att få sitta här i lugn o ro och bara få vara utan att behöva tänka på nån mer än mig själv för en stund.. Det behövs ibland..


chaooO!




8 augusti

skönt det har vart med lite lång ledigt ;)

I fredags städade vi kkros lägenhet hela dan. gick därifrån vid typ kvart i 8 på kvällen.. Vi drog hem och duscha sen gick vi till kalaset.. var helt slut så gick hem vid 23..

igår blev det städning och tvättning här hemma.. ladda ner sex and the city 2. så jag o jennifer låg och kollade på den inatt.. den var helt ok..

idag har vi fortsätt städa hos kkro.. jag,jennie,katy och marcia. Vi hann inte färdigt med allt i fredags..
sen gick vi till jennie och åt lite once..
har precis kommit hem från willys. va tvungen att handla lite grann..

nu laddar jag ner karate kid så jag och jennifer kan kolla på den sen och ha lite mysigt.. Sambo ska snart lägga sig.. imorron börjar han jobba igen! =)



chaoo....


...........

Ta bort mig från allt för jag bryr mig inte ett skit om dig ändå!!


5 augusti

Har jobbat 3 dagar denna veckan.. Skönt att ha nått att göra! Blir galen av att vara hemma för länge!

Nu är jag ledig tills på måndag =)

i måndags tvättade jag på kvällen och medans man sprang till tvättstugan hjälpte jag katy o göra iordning hennes baksida. blev en jädra skillnad.. hehe.. och i tisdags efter jobbet kom katy o philip upp så vi gick och gjorde iordning hennes framsida med. så nu är det nice utanför hennes lägenhet =)

Imorron ska jag upp tidigt.. lite mindre kul kanske.. Men vi ska stoooor städa kkros lägenhet, jag, jennie och katy.. =)  sen på kvällen ska vi till eduardos 45års kalas.. =)

lördag och söndag ska jag soooova ;)

Barnen har jag knappt sett idag.. eller jo, benjamin men jennifer har jag inte sett alls.. Hon är ute o leker..

Har haft besök av mario och kevin idag med!

Nää nu ringer katy så får ta och tjata lite med henne!!

chaooO!!


RSS 2.0