15 februari

Har vart ledig idag.. såå fucking jävla skönt har det vart.. Skulle behöva ha ledigt lite längre än 1 ynkla dag men men.. Jobb imorron igen.. kväll som tur e så lite sovmorgon för jag allt ;)

idag har det vart rätt lugnt o skönt.. va ute och gick en sväng innan med martina och hundarna, bandio och diana =)
Helvete va de blåser kallt.. brr... längtar verkligen efter sommar nu.. vill ha sol och värme.. =)

snart ska vi börja lägga in om semestern.. de blir säkert inte lätt då dom flesta vill ha i juli.. Tänkte ta semester i augusti.. hellre de än i juni.. tycker de e lite för tidigt faktiskt.. Men ska kolla upp hur många föräldradagar jag har kvar från benjamin och jennifer.. tar nog 1 eller 2 veckor fp i juli.. det kan dom inte neka oss ;)
Fårse hur de blir..!!

Systerdottern har inte fått sin bebis än, hon bara väntar på att den ska komma.. trodde ett tag att den skulle komma igår då hon hade lite värkar i söndags kväll/natt.. Svågern min hade gärna velat att den tittade ut igår då han fyllde 45 =) det hade ju blivit kul =) Morfar och barnbarn får samma födelsedag.. hehe..
Jag och mamma fyller ju år på samma dag ;)

Nästa vecka ska jag hem till wife och hälsa på.. det ska bli kul.. ska träffa lilla fanny och agges mamma.. =)

hm undra om man skulle försöka komma in i duschen snart.. har verkligen inte ork till det just nu.. hade gärna krypit ner under täcket och bara glott på tv en stund..

idag har jag betalat in till klassfesten. så nu är det gjort =) Asså helvete va roligt detta ska bli.. Kommer många ifrån min klass.. och förfest har claudia fixat.. den börjar kl 15.00... Man får nog allt ta de lite lugnt så man inte blir för full innan skiten börjar hahaha!!
när lönen kommer blir det en tripp med mamma o ewe till borås för att leta upp nått man kan ha på sig.. =)

// chaooo!


2 februari 2011

Sitter här hemma och lyssnar på musik.. =) looove music... ;)

Benjamin sov men jag väckte han för syrran kom och hade köpt en "blay blay" som han ville ha.. snacka om att jag fick en överlycklig kille =)  Jennifer är hemma hos syrran. men hon kommer nog snart hem.. då är det dags för kvällsmat och sen sova..!

I Lördags var vi på kalas.. sen tänkte jag kolla va katita gjorde, o då fick jag reda på att hon skulle till hotellet med Karin och Linda.. tänkte, äsch va faan jag vill oxå med.. haha.. blev att fräscha till sig snabbt o sen iväg.. Hade ganska roligt och 100& nykter va jag nog inte heller hahaha... brände ju nästan upp alla katitas money ;)

Imorron e jag ledig.. ska skicka jennifer te skolan o benjamin till dagis en stund.. sen ska jag slänga ut sambon o hunden så jag kan få städa.. ska se om jag kan få med mig nån på en lååång promenad..

Min bästaste jobbarkompis fick äntligen sin efterlängtade bebis i fredags natt.. en liten kille =)

och sen väntar vi ju på att wifes bebis vill titta ut snart med.. den dära bebisen får vi allt skälla på sen haha =) nää verkligen inte.. bara massa goooos ;)

Väntar på att ewe ska titta in nån dag så vi får betalat den där klassträffen.. men känner jag henne rätt så kommer hon nog inte ändå ;) :P  hade vart lite typiskt henne om man säger så..!

ska ta mej en cigg och sen fortsätta lyssnar på musik.. !

chaooO!



RSS 2.0