28 augusti

Igår fyllde jag och mamma år.. =))

Är sjuk..  dunder förkyld, hostar och ögon som bara rinner.. såå jobbigt... kan knappt titta på tv..
Så mamma va snäll och köpte tårta åt mej,... Katy, josse, sara, catete, ewe och dom va här en stund..
sen passa sara benjamin en stund på kvällen för jag skulle ju med linda och martina ner och äta pizza... det är man aldrig för sjuk för hehe... sambo va tvungen att jobba... =)

har inte hänt så hemskt mycket sen sist jag skrev..
I onsdags var jag med personal och några boenden på kinnagården i varberg.. kom hem lite efter 7.. var helt slut.. la mig vid 10 och sten däcka.. igår va det likadant! vill bara sova och sova...

hoppas att skiten försvinner snart för man orkar ju knappt någonting..

chaoo!



18 augusti

Idag har jag jobbat te 2.. mamma va så snäll och hämtade mej på jobbet =)  åkte te willys med mamma.. Fick 2 cola och 1 mjölk =)) gööött...
sen har jag och benjamin vart hos jennie.. dom fick deras nya soffa... Blev jätte fint..
Har vart hos sara och rökt några cigg med henne... och när jag va på väg hem fastnade jag med helena,.. jag och jennifer ska åka med henne imorron bitti =)) föräldrarna fick stanna en stund så det ska vi göra! =)

Imorron börjar min sessa 1an.. det är faan inte klokt vad tiden har gått.... Så snart blir det läxläsning och allt vad skolan innebär haha... Hon är så nervös stackarn! men det går säkert jätte bra imorron!
Så nu har jag skickat en nyduschad tjej i säng.. och med nymålade naglar =) Hon ville vara fin! =)

ska snart hoppa in i duschen själv.. Sen blir det soffan en stund innan jag ska krypa ner i sängen. ska upp med jennifer vid 7 tiden =))

härromdan ramlade benjamin och fick en jääääätte stor bula mitt i pannan. och jädrar va han skrek.. det gör ju såå ont..
Tur är syns den inte så mycket längre.. Bara nått skrapsår kvar!
Imorron ska min plutt te dagis! och han slutar inte innan halv 3 =) så en liten barnledig stund ska jag nog kunna få =) hehe

nää nu ska jag dra mej

ChaoooO!!

aa just det.. på fredag blir det bröllop.. Lucho och Conny ska gifta sig!! så får min del blev det semester på lördag! man vet ju aldrig hur sent det blir eller hur man kommer må dan efter hahaha =)

Mitt liv

Sitter här och tänker väldigt långt tillbaka... och samtidigt pratar jag med wife om hur kul vi alltid hade innan... Varför kan det inte vara så nu? varför kan man inte umgås med alla som man umgicks med då?? joo för alla förändras.. synd att det ska vara så...

Man har vissa speciella minnen som får en att skratta så man nästan kissar ner sig haha.. faaan....
En sak som jag tycker är tråkigt.. det är att jag inte alls har den samma kontakt med min bästa killkompis... Han man kunde prata om allt med.. visste verkligen allt om mig... rättare sagt, vi kunde prata med varandra om precis allt... saknar det väldigt mycket ibland... 

och innan brydde man om sig själv.. jag kan ärligt talat säga att jag skiter i mig själv.. till en viss del...
innan var man noga med allt. smink, kläder och jaa allt.. men nu.. orka...

Ibland undrar jag hur mitt liv hade vart om jag väntat med att skaffa barn.. Inte för att jag ångrar dom, FÖR DET GÖR JAG VERKLIGEN INTE! Dom är mitt ALLT... mina små hjärtan!!

tror inte att jag är ensam om att tänka så... hm...

faan tänk när jag, evve och hille gick från fritsla när det va 15 minus ute.. gick in i varenda trappuppgång på snickarn för att värma oss HaHa....

Vilka tider!!
Både fritsla tiden och Joel tiden! Vi hade ju riktigt jävla kul!!!!!

nää nu skriver jag nog inte mer... Hade gärna velat öppna mej helt om alla mina känslor om allt.. om fredde, mitt liv och en massa annat!!  men jag skippar nog det!!


nu ska jag fortsätta skriva med wife en stund!!

ChaoooO!



 


hopp..

Har jobbat heeeeela helgen!!

I fredags jobbade jag med johan.. faan va roligt det är att jobba med honom!!
När vi hade lagt de flesta spelade vi fia med knuff en stund sen ringde Hanna och frågade om vi ville äta pizza med henne och kristin vilket vi gärna ville =)
Så jag och hanna drog och hämta pizzorna på framnäs sen satt vi uppe på 3an och åt.. faan vad trevligt vi hade det! Och det blev väldigt mycket skratt!! Härliga människor!!
Så nu planerar jag, hanna och kristin en liten pyjamas kväll!!!  hemma hos kristin eftersom hon har hus och allt. så hon ska skicka ut barnen och mannen... så dom får sova nån annanstans att sova!! =)

igår jobbade jag med johan och sen en stund med rocio.. Mamma hämtade mej på jobbet vid halv 4 sen åkte vi raka vägen upp till sjön.. och guuud vad skönt det var att få svalka av sig i det kalla vattnet!!
gick och la mej vid halv 11 igår.. va så jävla trött.. däckade med en gång.. inte ofta som jag somnar först i denna lägenhet! haha..

Idag jobbade jag delad tur.. jag hatar verkligen den jävla turen... den borde vara förbjuden asså..
mamma va så snäll och hämtade mej vid halv 2 och sen körde hon tillbaka mej vid halv 4.. Hade annars suttit på jobbet dom 2 timmarna.. vilket är väldigt tråkigt....

Har gått till jobbet både igår och idag!! och det har faktiskt vart skönt väder att gå i... och idag kom jag nästan exakt samma tid till jobbet som jag gjorde igår! hahaha...

Åh jag hoppas att allt blir som jag vill!!!! då skulle jag bli sååååååååååååååå glad!! =))

Nää nu ska jag lägga mej i soffan och mysa framför en film!!

ChaoooO!!


!!!!!!

jobbat och jobbat... det är vad jag har gjort haha... skönt att vara tillbaka!! bara väldigt tråkigt att dragana har precis börjat sin semester så nu är det inte lika roligt längre!! haha,..

Helgen var väldigt lugn... gjorde inget speciellt... bara hemma och tog det lugnt...

i söndags var sara och issa här.. vi planerade lite inför connys möhippa... =) =)
det kommer säkert bli suuuper kul!!!

Imorron är jag ledig! såååå skönt... sen jobbar jag tors, fre och hela helgen!! goa pengar iallafall haha

Så imorron ska benjamin te dagis vid 10 sen blir det lite frukost innan jag sätter igång med byta sovrum och städning..

Tycker sååå synd om min bästaste vän... Idag skickar jag 10000 kramar till henne...
inget som jag vill skriva om här....

Looooove you my friend!! ♥

nu ska jag strax krypa ner i sängen!!

godnatt!!

chaooo!

RSS 2.0