september 2011

ojj va längesen det va jag skrev nått här.. Hade nästan glömt av den ;)

har nog inte hänt så speciellt mycket..

hade 4 veckors semester iåa och det var helt jädra underbart.. slippa tänka och allt.. =)
Sambos pappa var på besök i somras med, i 6 veckor..
Så vi hittade på lite grejer med hans familj.. vi var i funcity som ligger i varberg. kan ju säga att det va riktigt perfekt till dom mindre barnen.. Vi hade riktigt trevligt..
Liseberg åkte vi till också med min lilla familj,hans pappa och hans kusin med familj.. det va roligt.. Har nog aldrig skrattat så mycket åt benjamin som jag gjorde när vi åkte lisebergsbanan.. Haha.. han såg riktigt fram emot att åka tåget men när den väl hade kommit upp för första backen och sen börjat åka riktigt så tyckte han nog inte att det va så jätte roligt ;) han blev nästan lite panikslagen, stackarn.. men stolt va han efter att ha provat den.. Vi "stora" ville åka den nya karusellen Atmosfear men den var stängd.. o sen när den väl va öppen så va de 70min kötid så vi sket i de.. barnen hade aldrig väntat så länge..
Sen va vi och tälta med alla i familjen Araya Granifo.. i 2 dagar sov vi i tält.. är man inte van så är det inte så speciellt skönt.. kan ju säga att de kände i ryggen ;) men fy helvete va roligt vi hade.. Min underbara systerson Kevin sov hos oss så hunden slapp vara ensam..
Jaa förresten, han blev pappa till 10 super söta valpar i juli.. Riktigt fina är dom.. Ibland har vi någon av dom hemma så man får mysa lite :)



Här är en utav dom.. benjamin döpte henne till Barcelona =)

Nu har jennifer börjat 3an och benjamin har börjat på sitt sista år på dagis.. sen börjar han med skolan..  Dom har blivit så stora mina små guldklimpar.. ♥

och dessutom har båda 2 börjat träna fotboll.. :) och dom trivs än iaf.. hehe...

Nää nu ska jag strax åka hem från jobbet.. min snälla pappa hämtar mig så jag slipper gå hem!

Chaoo!

RSS 2.0