26 november

Jag är verkligen såå dålig på att uppdatera bloggen!! Har inte tid till det om jag ska va ärlig..
Har vart väldigt mycket den sista tiden.. Jobb och allt möjligt,... Hade inte suttit helt fel med lite semester nu.. Tänk om man hade kunnat resa iväg.. det hade vart såå gött..

Igår va jag i borås med mamma.. vi åkte direkt efter jobbet..
Hittade äntligen ett par vinterskor till mig =) Köpte julklappar med.. Jag tror att barnen kommer bli väldigt glada över sina juklappar.. =) =)
Efter borås körde pappa mig till affären så jag fick stoooor handlat.. så nu har vi massa mat =)

Idag var jag på utvecklingssamtal på dagis sen åkte jag,benjamin,jennie,rasmus och lilleman hem till pappa och städa lite.. nya gardiner fick han med,.. blev jätte fint =)

Sen va jag,benjamin o mamma i skene skog och hämtade sambo från jobbet.. släppte av han o benjamin hemma sen åkte vi te jysk o massa andra affärer..

Nu sitter jag här och har sååå tråkigt.. hade gärna lagt mig i soffan framför tvn men benjamin spelar xbox..

Har pratat med my wife med.. imorron åker hon till sin mamma.. tro inte du slipper undan kvälls ciggen med mig ;) Hoppas du verkligen får de lugnt o skönt och att du får tänka lite på din framtid..Looove you Honey♥


Nä nu ropar benjamin på hjälp så jag får bara gå dit o hjälpa han..

Byebyee

1 november..

oj har inte skrivit på vääldigt länge nu..

Har haft ganska mycket o göra.. Känns att man jobbar 100% nu.. Man är ju nästan aldrig ledig..

Har haft my wife på besök 2 gånger i oktober =) Tycker det är kul när hon kommer..
Katy är här ganska mycket varje vecka.. beroende på hur jag jobbar =) 

 Agge och Katy är dom allra närmsta och bästa vänner jag alltid kommer att ha vid min sida.. Jag tackar gud för dom underbara tjejerna.. ♥ ♥ Det är dom man alltid kan ringa om man behöver prata och så.. Dom är jag stolta över!!
Visst finns det andra vänner med.. Men vissa är man så jävla trött på.. Jag tänker inte kalla dom "bästa vänner".. för vissa är såna som hör va sig när dom känner för det och vill träffas och sen inte dyker upp eller hör av sig.. Nej tack såna har jag inte tid med.. jaa känn dej träffad om du läser det.. har velat få ur mej detta länge nu så..!!
Så du kan ju höra av dig när du känner att du har tid till vänskapen...!  för jag tänker inte va den du ringer när ingen annan kan!!!!!!! och yes jag hör inte heller av mej längre men det är enbart för att det alltid va jag som va tvungen att höra av mej till dej hela jävla tiden......!

Mina älskade vänner finns alltid i mitt ♥ och kommer alltid stanna där!

Yeaah nog pratat om det!!

I helgen blir det nog lite alkohol skulle jag tro! alltid uppskattat nu för tiden Hahahaha... ;)

jobbade heeela denna helgen.. Märks att vi har fått mer att göra..!! hade jag vart ledig hade jag nog hängt me folket o spelat biljard o så...

skulle nyss gått ut med kkro och hundarna en sväng men så ringde kevin och frågade om han kunde ta med sig bandio ner te willys.. ;)  Naturligtvis fick han det.. bandio älskar kevin.. =)



I lördags skulle min älskade lillebror fyllt 24år..! ♥
Saknar han såååå enormt mycket!!!
Te amo mucho hermanito!

Me gustaria tenerte aqui conmigo...!

.................................................


Nu fick vi besök!!

ChaooO!


RSS 2.0