Måndag....

Jag är verkligen sååå dålig på att uppdatera asså...

I lördags var den efterlängtade klassfesten.. Åkte till ewe vid kvar i 3.. sen mötte jag,ewe,ewe upp ida och sen gick vi hem till Claudia på förfest.. Fyy faaan va roligt de va.. Moa hade med sig gamla kort från våran klassresa till danmark och sen ett videoklipp från en resa till gbg.. helvete va vi skratta asså.. Sikka minnen som kom fram ;) sen vid 18 gick vi mot framnäs.. då vi träffade resten av dom från klassen.. Satt och tjata vid bordet och drack lite grann =) Tog klasskort gjorde vi med...! fick skrattat en hel del... hehe.. sen gick alla till puben och jag kan ju erkänna att där sög det.. såå tråkigt.. vi hade nog haft mycket roligare om vi hade suttit kvar vid matbordet.. =) en kväll jag sent kommer glömma =)
Jag o Katy åkte hem till henne istället för att gå till ett annat ställe.. Hemma hos henne satt jennie och Katys mamma och drack lite..

I söndags fick jag åka och jobba.. 2 till halv 10.. inte så himla lockande precis men vad ska man göra när det inte finns någon som vill jobba... Plus att det går magsjuka på avdelningen med.. uuuusch!!!

Idag har jag jobbat till 2.. skönt att sluta tidigt.. gick med benjamin till apoteket för att hämta ut bricanyl till han men när man väl hade suttit där en stund och de äntligen va våran tur.. jaa tro faan att den va slut och att dom får in mer imorron.. bara att gå hem igen.. Han va såå duktig när vi gick.. klagade ingenting =)
Åkte till kinna med syrran får jag tänkte att dom kanske hade den men neej då.. efter att ha suttit där en stund och de väl blev min tur.. aa tro faaan att den va slut där med.. tycker de e så dåligt att dom inte beställer hem en massa.. Benjamin hade behövt dricka lite sånt ikväll.. Han har verkligen en sån jobbig hosta.. och värst e det på kvällen/natten..!! Men får väl gå dit imorron innan jobber så jag får köpt den...

Tvättar ikväll med..

Nu ringde katy så jag ska ta en cigg med henne!

ChaooooO!!'


RSS 2.0