31 maj!

Det är ett tag sen jag skrev sist!

Barnen har fyllt år, jag har jobbat och jobbat, vart på personalresa till stockholm. vi åkte cinderella båten.. det va rätt skoj faktiskt.. hmm.. nått mer??
Tycker vissa delar av livet känns mycket bättre nu. Kanske blir man riktigt lycklig till slut ändå?!! Hoppas gör jag. och att saker ordnar upp sig.. sen hoppas jag ju naturligtvis att S får jobb snart.. men det börjar se lite ljust ut på den fronten..

Sen har ju Lisa och Mario fått sin bebis.. En liten kille vid namn Kevin =) =)

Nu är det bara issa och josses syrra som fattas. men deras bebisar kommer nog snart =)

Nu ligger mina kids och sover. så skööönt det är att få den här egentiden på kvällen.. ska snart fixa lite popcorn och sätta på en film =) Myss med el amor de mi vida blir det oxå =) ♥♥

Hunden växer så det knakar.. faan så stor han har blivit asså.. idag hoppade han över staketet för första gången. så nu blir det att höja det..
Tacka gud att han är såå underbart snäll och inte helt cp som alla säger att den rasen kan vara.., fast det kan ju bero på att vi är sten hårda mot han.. eller S är jädra sten hård och verkligen visar vem som bestämmer medans jag är mer hmm. vad kan jag kalla det?.... snäll kanske..

yeeah..

ska ta en cigg sen så.. blir det soffläge =)

Natti Natti på er!!


RSS 2.0